VANDENBROECK BVBA
Mechelsesteenweg 662
B-3020 Herent
T. +32 (0) 16 23 94 41
F. +32 (0) 16 20 63 78

Welkom

Vandenbroeck bvba is uw uitgelezen partner voor nationaal en internationaal vervoer, distributie en opslag van goederen. Met een vloot van 50 vrachtwagens en een opslagcapaciteit van 10.000m² kunnen wij een waaier van diensten op maat van uw onderneming aanbieden. Bovendien behoren het transport van gevaarlijke goederen en de ADR-regelgeving tot de specifieke expertisedomeinen van Vandenbroeck bvba.

Waarom kiezen voor Vandenbroeck bvba? Als klant verwacht u van uw logistieke partner een kwalitatieve en uitermate flexibele dienstverlening. Dit vormt dan ook de kern van onze bedrijfsfilosofie. Bedrijven uit diverse sectoren, waaronder marktleiders uit de chemische en FMCG (Fast Moving Consumer Goods) sector, waarderen iedere dag onze logistieke expertise, die aangevuld wordt met een voortdurend streven naar innovatie. Zo staat Vandenbroeck bvba niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst garant voor een optimale dienstverlening.

Ook de zorg voor het milieu geniet onze volle aandacht. Met het Green Drive programma streven wij naar een verminderde CO2 uitstoot: onze vloot is uitgerust met EURO 4 en EURO 5 motoren, terwijl onze chauffeurs opgeleid worden om milieuvriendelijk en economisch te rijden.


Powered by Seltec CMS & WebDesign