VANDENBROECK BVBA
Mechelsesteenweg 662
B-3020 Herent
T. +32 (0) 16 23 94 41
F. +32 (0) 16 20 63 78

Transport & Distributie

Met ons wagenpark transporteren wij goederen in binnen- en buitenland en verzorgen wij distributie van goederen in België. De vloot bestaat uit 15 vrachtwagens, 23 trekkers, 60 opleggers, 3 volumecombinaties en 3 bestelwagens. Al het rollend materieel wordt permanent vernieuwd en onderhouden.

Dagelijks wordt met deze vloot meer dan 1000 ton goederen getransporteerd. Wij vervoeren in binnen en buitenland zowel deelladingen (LTL= Less than Truck Load) als volle ladingen (FTL=Full Truck Load). Onze belangrijkste bestemmingen zijn de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Zwitserland. Met de distributie bereiken we daarnaast dagelijks meer dan 150 bestemmingen in België.

Bovendien zijn al onze vrachtwagens ADR uitgerust en hebben al onze chauffeurs en magazijniers een ADR-opleidingsgetuigschrift en worden ze op permanente basis bijgeschoold.

Dispatching en transportplanning gebeuren vanuit onze kantoren te Herent door ervaren en gedreven medewerkers die zorgen voor een snelle en flexibele oplossing op maat van de klant. Ook alle ondersteunende administratieve taken en douaneformaliteiten worden door hen verzorgd.

Powered by Seltec CMS & WebDesign